Disclaimer

De beheerder van deze website doet diens uiterste best om ervoor te zorgen dat de informatie op deze pagina’s juist, compleet en accuraat is maar kan geen garantie geven dat dat ook inderdaad het geval is.

De beheerder kan dan ook geen enkele aansprakelijkheid accepteren voor enige vorm van schade door gebruik van de informatie op deze website. Wij waken ervoor juiste informatie te verstrekken en vragen jou als bezoeker van deze website om, wanneer je ergens een fout tegenkomt, dit te melden via ons contactformulier.

De teksten en afbeeldingen op deze website vallen onder het intellectuele eigendom van de eigenaar van de website en hierop berusten auteursrechten. Zonder schriftelijke toestemming mag deze informatie niet worden opgeslagen, gekopieerd of op welke wijze dan ook elders worden gepubliceerd.

Wijkcentrum Angelslo

Statenweg 107
7824 CW Emmen

Tel: 0591 - 62 25 78
E-mail: info@wijkcentrumangelslo.nl

KvK nr: 41017269
Het laatste nieuws
Economie van de Liefde (Mariska Appelman)

  Lezing : Economie van de Liefde door auteur en makelaar van de samenleven MARISKA APPELMAN Locatie: Wijkcentrum Angelslo Entree: €15,- inclusief koffie/thee gratis parkeren Info en aanmelden ericenjohanna@gmail.com  

> lees verder
kledingmarkt

Vrijdag 30 september 2022 is er weer een kledingmarkt. Indien u het echt nodig bent kunt u het hier gratis halen. Er is voldoende aanwezig qua kleding voor jong en oud.

> lees verder
Adres:
Wijkcentrum Angelslo
Statenweg 107
7824 CW Emmen
Tel: 0591 - 62 25 78
E-mail: info@wijkcentrumangelslo.nl
Social media:
Locatie en route: